ProAditiv - Facebook

ProAditiv - Twitter

ProAditiv - Youtube

ProAditiv - Top

ProAditiv - Logo
ProAditiv - Telefon  0266-379 050
0266-372 255
Un plus de calitate

Beneficiind de cele mai noi tehnologii si inovatii din domeniul materialelor de constructii, firma noastra va propune o gama de produse de o calitate exceptionala, atent selectate pentru piata materialelor de constructii din Romania. Cei 50 de ani de experienta in cercetare si productie se regasesc īn produsele care sunt unice pe piata mondiala in caracteristici si raport pret-calitate, fapt dovedit si de lucrarile de referinta din toate colturile lumii. Continua dezvoltare a produselor, dorinta de a oferi calitate fara compromisuri este principala grija a producatorilor.


Echipa

Produsele de noua generatie sunt prezente pe piata romaneasca īncepānd cu anul 2001 printr-o retea proprie de distributie, cu parteneri specialisti īn domeniul constructiilor si a materialelor de constructii. O buna dovada a integrarii produselor importate pe piata sunt lucrarile de referinta executate cu succes pe intregul teritoriu al tarii precum si recomandarile beneficiarilor si specialistilor din domeniu.


Informații de contact

O echipă tānără şi motivată vă stă la dispoziţie pentru a vă oferi cele mai bune soluţii pentru dvs la urmatoarea adresa:

Miercurea Ciuc
Cod: 530131
Strada: Liviu Rebreanu Nr. 26 
Tel/fax: 0266-379050, 0266-372255 
E-mail: office@promixplus.ro
Web: www.promixplus .ro


Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

* Nume:
* Adresă de e-mail:
* Nr. telefon:
* Localitate:
* Subiect mesaj:
* Mesaj:
* Cod securitate :
Cod de validare
CĂUTARE
AVANSATĂ
Model
   Selectaţi