ProAditiv - Facebook

ProAditiv - Twitter

ProAditiv - Youtube

ProAditiv - Top

ProAditiv - Logo
ProAditiv - Telefon  0266-379 050
0266-372 255
mai simplu. mai eficient.
Beneficiind de cele mai noi tehnologii si inovatii din domeniul materialelor de constructii, firma noastra va propune o gama de produse de o calitate exceptionala, atent selectate pentru piata materialelor de constructii din Romania. Cei 50 de ani de experienta in cercetare si productie se regasesc īn produsele care sunt unice pe piata mondiala in caracteristici si raport pret-calitate, fapt dovedit si de lucrarile de referinta din toate colturile lumii. Continua dezvoltare a produselor, dorinta de a oferi calitate fara compromisuri este principala grija a producatorilor.

Echipa
Produsele de noua generatie sunt prezente pe piata romaneasca īncepānd cu anul 2001 printr-o retea proprie de distributie, cu parteneri specialisti īn domeniul constructiilor si a materialelor de constructii. O buna dovada a integrarii produselor importate pe piata sunt lucrarile de referinta executate cu succes pe intregul teritoriu al tarii precum si recomandarile beneficiarilor si specialistilor din domeniu. Incepand cu anul 2012 o mare parte din produsele consacrate sunt produse in fabrica de mortare uscate din localitatea Ciceu, sub numele de marca CEMPLUS.

Analiza tehnică - analize de laborator
Analiza tehnică corectă premergătoare ofertei este poate cel mai important factor īn decizia de alegere a materialului. Īn acest sens specialiştii noştrii vizitează la cererea beneficiarului şantierul unde este destinat produsul, consultă detaliile de proiectare şi face măsurători la faţa locului pentru a determina caracteristicile construcţiei şi a materialelor īnglobate.


Ofertarea tehnică şi financiară
Ofertarea tehnică şi financiară poate să includă mai multe soluţii pentru rezolvarea cerinţelor proiectului. Această ofertă poate fi unică din punct de vedere al combinaţiei de materiale şi tehnologii. Astfel firma noastră, prin intermediul laboratoarelor de cercetare existente īn cadrul companiilor producătoare, vă poate oferi soluţii testate şi adaptate perfect la nevoile precizate īn caietul de sarcini.


Livrarea la beneficiar/şantier
Livrarea produselor comandate se efectuează gratuit numai pentru comenzi mai mari de 1500 Ron fara TVA. Peste aceastA valoare, cheltuielile de transport vor fi asigurate de către firma noastră.


Asistenţa tehnică gratuită
Asistenţa tehnică gratuită este oferită atāt la īnceputul punerii īn operă a materialelor, dar şi pe parcursul derulării lucrării numai la cererea expresă a beneficiarului. Specialiştii noştrii acordă sfaturi practice, recomandări la aplicarea produselor pentru a obţine rezultatul dorit de fiecare dată.


Garanţia
Garanţia succesului constă īn primul rănd īn calitatea materialelor oferite. Mai mult, pentru unele produse, firma noastră oferă garanţie pānă la 10 ani, cu respectarea condiţiilor de pe certificatul de garanţie şi fişa tehnică a produsului.


Asistenţa tehnică permanentă
Asistenţa tehnică permanentă este oferită contra cost dacă beneficiarul lucrării doreşte prezenţa continuă a unui specialist pe toată durata lucrării. Īn acest caz, specialistul nostru va oferii indicaţii pentru fiecare proces īn parte, asumāndu-şi responsabilitatea pentru respectarea condiţiilor de punere īn operă a materialului.


Execuţia lucrărilor
Execuţia lucrărilor poate fi achiziţionată contra cost. Astfel beneficiarul va avea siguranţa şi garanţia obţinerii rezultatului dorit, firma noastră oferind garanţie de bună execuţie conform legilor īn vigoare.

Informații de contact
O echipă tānără şi motivată vă stă la dispoziţie pentru a vă oferi cele mai bune soluţii pentru dvs la urmatoarea adresa:

Cod: 530131 - Miercurea Ciuc
Strada: Liviu Rebreanu Nr. 26 
Tel/fax: 0266-379050, 0266-372255 
E-mail: office@proaditv.ro
Web: www.proaditiv.ro
CĂUTARE
AVANSATĂ
Model
   Selectaţi